pengujung~

Website counter

my prend

Terdapat ralat dalam alat ini

sape igt..kecik2 dlu..kite kan~

- kat skola ade salesman jual bukucerita.ari ni bg list, esok mintak duitbeli walaupun cerita buku tu dah tau.

salesman susu pon camtu gak.


- kat library, budak2 mmg baca buku tpjust tengok gamba je.bile ade programNilam, sebok semua nak pinjam buku.


- RMT kat skola mkn x best, tp ygberduit pon join RMT, x phm....

- pakai pensel box yg bole bukak dpnblkg, pastu ade sharpener kat tgh2 die.


- main lwn pemadam, syg nak guna utkpadam.padahal itu fungsi sbnr, utk padam!

- pakai pembaris yg bergerigi, kat dlmade air pastu ade bende berkilat dlm air tu.


- cikgu pakai pembaris kuning pjg.Adepemegang kat tgh2 tp x penah nmpk cikgupgg pon kat situ.


- bulu ayam jd ramping krn seringdijadikan rotan.


- time pendidikan seni, lukis sume bolehtp bile time kaler sume hampeh.ade gakbuat anyaman pakai kertas warna, kolajla, ape la...

- main game 2D.super contra, supermario, street fighter, sume pakai tape.


- jam tgn Boy London jd idaman, sbb boletuka2 kaler ikut suhu n cuaca.


- takut BCG tp lepas inject poyo la pulak...

- balik skola beli JoJo xpon Dendang.

Tora pon best gak.Beli se mata2 nakmainan, coklat die x mkn pon.


- Kasut berlampu kat tapak, yg iklan diekat tV bole tembak alien tu...

yang ni pulak...time2 tarawikh..haha


berlakon..

lepas 5 minit..hehe

Cabot...!!

Lagi lajuu..Lari..Lari..

hhmmmm...=(

..Allahuakbar!

Hehe....2 minit kemudian..

hiyuu..hiiiyyyuuu