pengujung~

Website counter

my prend

Terdapat ralat dalam alat ini

istiLah bercinta_ramli sarip

pernah dgr x lagu ni...??
best..



Kau kata kau cinta
Kau kata kau sayang
Kini entah di mana
Tiada lagi kemesraan

Kau kata setia
Hanya aku saja
Tapi hilang ke mana
Tiada lagi kenangan

Ku tabahkan hati
Ku genggam azimat
Untuk ku balut luka semakin mendalam
Biarku hadapi walaupun tergugat
Akan ku benamkan biar jadi debu

Kini ku mengerti
Istilah sebenar
Di dalam bercinta
Tiada kepastian
Tiada penentuan
Akan kebahagiaan
Semua percintaan
Haruslah berkorban
Tiada batasan

CIDB

hari ni,aku wat CIDB,isi borang CIDB tok hntar temuduge..ade 3 set aku wat,nk kejau sekor2,cek men pyh lg..last2,borang yg x lngkap jgk aku hantar,,pgi2,kerani,kak umi da kne marah..sian die,smlm kak umi g temuduge..mse tmuduge tu,bos aku kol..(kuang ajar x??)..x hormat langsung org nk tmuduge..kacau org je..pastu,hari ini,bos mrh2 sbb die kate kak umi x jwb kol die..kak umi kate la,enset silent..die ckp,..'abes?mlm2 pun,x kan x ley tepon abg?'..otak kau nk kol mlm2..x kan nk g keje mlm tu jgk..pe hal la org tue giler duit tu..dgn aku2 skli kne mrh..giler~pastu,dr pagi smpai petang wat claim,phstat je segale dokumen..dak ayep,ngn man pun terpakse meredah panas tok bg pd mphtj ngn mmu,,smpai je mphtj,dowang silap bg dokumen..haha,tersilap cop pada dokumen..trpakse patah balik,dr ayer keroh ke opis..dekat 20 minit bru smpai,pastu wat dokumen baru balik,time tu,aku ngn kak umi dah kuar opiz..nk g hntar claim..dowang pun tmpal la cebisan kertas pada yg salah cop tu,pastu scan..seb bek la x payah wat bru balik...oppss,pasal claim lak,,haha,part ni,mmg cm bdoh sikit..pgi2 tu,aku ade g mphtj,pastu..aku hntr cop..konon2nye dr syrikat ZT..pastu,petang tu kan,aku kuar ngn akk umi,antar claim jgk..aku dr syarikat MU pulak..haha,menyamar je kje aku..aku rase dowang pun da prasan muke aku r..da r muke aku de parot..lg sng cam~

Duit Haram~

haha,sigh~ aku btol2 mnyirap tgk orang tue kdekot ni...mcm sial je..kau taw x..aku godeh2 r FB anak die..then,aku tgk r sekor anak die..cek men berlagak lg..mcm hawau je..result pekse pun nak show kat FB..padehal result UPKK je..bapak die sampai komen cm ni kt fb die. 


"tahniah...baby.?usaha baby bebaloi..ayah nak tahun depan upsr,dapat macam ni..besok ayah hadiahkan laptop...'... 

haha,bdoh!bg taw sume orang,kau bg lap top pada anak kau.,konon2nye,kau kaye la..hahah,kaye makan duit haram~stupid foolish~.